Programi

06:00 – 07:00  Muzikë folklorike

07.00 – 08.00  Muzikë popullore dhe MARKETING.

08.00 – 10.00  Emisioni i mengjesit “NISE DITEN MBARË” –

08.05 Lajmet e mengjesit

08.10 Parashikimi i motit

08.15 Raporti mjekesor nga QKMF-ja Nënë Tereza në Klinë

08.20 Raporti nga Zjarrfikësit

08.30 Raporti i policisë në 24 orë, (info nga web faqja e policisë)

08:40 Zyra komunale për informim – ngjarjet e dites se sotme në Klinë ose kontakt me ndonje zyrtar komunal, zyrtare nga shkollat e komunes apo zyrtare tjeter.

08.45 Lajmi, ngjarja apo korioziteti i mengjesit,…

08.55 Kalendari historik,…

09.00 Lajmet FLASH

09.05 Njoftime / Shpallje 1

09.05 Muzike popullore + MARKETING.

09.30 Mysafiri Juaj – bisedë në studio apo me tel.

09.45 Ngjarjet ditore ne Kline e rrethine / Kronika e dites se djeshme….

09.55 Horoskopi ditor

10.00 Muzike dhe MARKETING (reklama mbi 6 muaj)

10.30 Zgjedhim Hitin e dites

11.00 – 11.03 Brand New Hits + Njoftime / Shpallje 2.

11.05 – 12.00 Mikrofoni i Hapur – Debate ne studio per tema dhe analiza nga politika, arsimi, shëndetsia, kultura e sfera te tjera.

12.00 – 13.00 Muzike argetuese + MARKETINGU

13.00 – 13.03 Lajmet Flash

13.00 – 14.00 Emisioni “Horizont ne Radio Alba” (emision nga show bizi vendor e nderkombetar)

14.00 – 15.00 Njoftime / Shpalljet 3,.. Muzike argetuese ose e huaj + MARKETINGU

15.00 – 15.05 Lajmet Flash + kronika ditore

15.05 – 16.00 Kërkesat muzikore “Edhe për ty një këngë”

16.00 – 17.00 Muzike e zgjedhur + MARKETINGU

17.00 – 17.30 Ritransmetimi I emisionit “Mikrofoni I Hapur”

17.30 – 17.35 Muzike dhe Kronika ditore

17.35 – 17.40 Njoftime / Shpallje 4.

17.40 – 18.00 Muzike e lehte qytetare, serenata, ose e huaj

18.00 – 19.00 Urime dhe pershendetje / Muzike popullore + MARKETINGU

19.00 – 19.05 Lajmet FLASH + kronika ditore ….

19.05 – 20.00 Njoftime / Shpallje 5,.. dhe muzikë burimore

20.00 – 21.00 Muzikë dhe MARKETING.

21.00 – 22.00 Kenge nga skena boterore

22.00 – 23.00 Kenge nga festivalet kombetare + MARKETING

23.00 – 06.00 Për natë të qetë – muzikë e zgjedhur

Scroll to Top